Elämäsi tärkeimpiä valintoja

Meillä kaikilla on menneisyytemme, toisilla helpompi ja toisilla niin paljon haastavampi. Lapsuuden ajan kokemukset ovat muokanneet uskomuksiamme, mielipiteitämme ja minäkuvaamme. Monet kulkevat läpi koko elämän kyseenalaistamatta niistä mitään ja toteamalla vain ”olevansa tällaisia”. Lapsena ei voinut valita miten tulee kohdelluksi, pystyi ainoastaan löytämään itselleen sopivimmat keinot elää vallitsevissa olosuhteissa, oli se sitten kiltteys, avuliaisuus, olemattomaksi tekeytyminen tai jopa kiukuttelu.

Mutta nyt, aikuisena, on mahdollisuus valita. Voi tietysti jatkaa ”olosuhteiden avuttomana uhrina” ja olla ottamatta vastuuta nykytilanteesta ja omasta hyvinvoinnistaan. Ystävät eivät kuitenkaan kovin kauaa jaksa tukea ja kannustaa sellaista henkilöä, joka ei itse tee asioiden muuttumisen eteen mitään konkreettista. Tällaiset valittavat energiasyöpöt jäävätkin helposti yksin menneisyytensä kanssa, elleivät sitten hakeudu toisten negatiivisten syöppöjen pariin märehtimään ”elämän kurjuutta ja epäoikeudenmukaisuutta”…

Sitten on niitä, jotka eivät enää päivääkään halua olla menneisyytensä vankeja. He kyseenalaistavat omat lapsuudesta opitut arvottomuutensa, huonommuutensa, riittämättömyytensä sekä muut rajoittavat valheelliset uskomuksensa, joita heihin on iskostettu pienestä saakka. He ottavat voimaannuttavan SIITÄ HUOLIMATTA -asenteen käyttöönsä. Siitä huolimatta, että ”äiti ei koskaan…” / ”isä aina…” / ”opettajani sanoi kaikkien kuullen…” / ”olen aina luullut olevani…”

SIITÄ HUOLIMATTA VALITSEN NYT ITSE ARVOSTAVANI JA RAKASTAVANI ITSEÄNI!

Menneisyys on takanapäin, asioita ei voida tehdä tekemättömiksi, eikä tarvitsekaan, mutta voi muuttaa sitä miten valitsee suhtautuvansa niihin. Elämän tarjoamat mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, vain mielessämme olevat valheelliset uskomusten aidat laittavat rajat siihen miten pientä tai suurta elämää koemme olevamme ansainneet saada elää.
Kyseenalaista uskomuksiasi, äläkä usko kaikkia ajatuksiasi, varsinkaan niitä negatiivisiä!
SINÄ päätät mihin sinä uskot, mikä on oma totuutesi, koska sen perustella luot oman todellisuutesi. VALITSE rakastavia, kannustavia ja positiivisia ajatuksia ja usko itseesi, ja siihen, että olet ansainnut kaiken sen hyvän mitä Elämällä ja Maailmankaikkeudella on tarjottavana.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Elämäsi tärkeimpiä valintoja

  1. Kiitos Nina, tää on nyt jo tutumpaa. Piti kyllä kulkea p…un pitkä matka tajutakseen tämäkin asia. Elämästä on kuitenkin tullut sen ”putouksen” jälkeen paljon antoisampaa, josta ei kuitenkaan ole haasteita puuttunut.

    • Onneksi matkalla oppii koko ajan ja haasteet tekevät vain vahvemmiksi. Ei kun heinänkorsi suuhun ja matka jatkuu eteenpäin Elämän polulla ❤

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s