Minä

Olen toiminut päätoimisena terapeuttina, mielenvalmentajana ja luennoitsijana vuodesta 2004 lähtien. Opiskelin sitä ennen Irlannissa analyyttistä hypnoterapiaa, ja sen lisäksi minulla on NLP Practitioner koulutus.

Työni terapeuttina on äärimmäisen mielenkiintoista,  ja jokainen asiakas on opettanut minulle lisää siitä miten ihmisen mieli ja alitajunta toimii. Harva asia on sitä miltä se aluksi näyttää ja lähes kaikilla oireilla on positiivinen tarkoitus. Hypnoosia hyödyntäen on mahdollista päästä työskentelemään alitajunnan kanssa, joka on n. 90% mielestä, järjen ollessa loput 10%. Alitajuntaan on tallennettu kaikki kokemamme kohdusta saakka (ja kauempaakin), ja sen lisäksi se on vastuussa mm. tunteista, käyttäytymisestä, elimistön ja autonomisen hermoston toimnnasta sekä unista, johon se käyttää symboliikkaa. Työni antama kokemus on opettanut miten varhaislapsuuden ajan tapahtumat muokkaavat minäkuvaamme niin, että ne  edelleen vaikuttavat aikuisena kaikkiin elämämme osa-alueisiin, tekemisiin ja tekemättä jättämisiin. Hypnoterapian avulla on kuitenkin mahdollista mennä ajassa takaisin noihin kriittisiin hetkiin ja käydä ne uudestaan terapeuttisesti läpi aikuisen ihmisen näkökulmasta, jolloin niiden voima vaikuttaa rajoittavasti ja elämänlaatua heikentävästi poistuu.  Vaikka jotkut haasteelliset kokemukset olisivat sävyttäneet elämää viimeiset 50v, niin silti niiden ei tarvitse antaa vaikuttaa enää samalla tavalla seuraavat 50v, ne voidaan korjata! Jokaisella on oikeus olla tasapainoinen ja onnellinen, huolimatta siitä millainen lapsuus ja elämä tähän asti on ollut!

On äärimmäisen palkitsevaa saada tehdä työtä, jolla on merkitystä ja jolla voi olla avuksi niin monelle. Monet työn kautta oppimani asiat ovat sen verran mielenkiintoisia, että tuli suorastaan pakottava tarve tuoda niitä esille suuremmalle joukolle tämän blogin välityksellä. Olen henkisestä kehityksestä kiinnostunut, ja hypnoosin avulla on ollut mahdollista avartaa myös tuota tärkeää elämän osa-aluetta.

Sydäntäni lähellä on myös eläimet, varsinkin koirat ja hevoset, joiden kanssa saan jakaa arkeani pienellä hevostilallani. Nämä rakkaat nelijalkaiset perheenjäsenet tuovat valtavasti iloa ja niiden kanssa oleminen myös maadoittaa sopivasti terapiatyön vastapainona.

Olen myös kiinnostunut terveellisestä ruokavaliosta, ja ylipäätään kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen. Blogissa olevat valokuvat olen ottanut itse, ja välillä jaan myös muiden sivustojen inspirationaalisia kuvia, jotka sopivat kirjoittamaani aiheeseen.

Tarkoituksenani on jakaa tällä sivustolla erilaisia havaintoja, kokemuksia ja oivalluksia toivoen niiden tuovan uutta ajateltavaa ja näkökulmaa myös Sinulle. 🙂

 

 

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s